Realizare site,    Creare site,    Aplicatii ERP,    Aplicatii CRM,    Aplicatii pentru mobil

Articol

Diverse

Fifa 2015

Blog Single

EA Sports isi respecta promisiunea. Asa cum anunta inca de la inceputul anului noul FIFA va fi lansat la sfarsitul lunii: 23 Septembrie in America de Nord, respectiv 25 Septembrie in Europa. 
Variantele demo atat pentru PC cat si pentru console sunt deja disponibile.Mai multe situatii din fotbalul adevarat au fost luate in considerare de-a lungul crearii jocului, precum: posesia Barcelonei de peste 67% in campionat, foarfeca lui Zlatan Ibrahimovic din meciul impotriva Angliei, primul gol al lui Lionel Messi pentru Barcelonei (la varsta de 17 ani) sau voleul lui Papiss Cisse in meciul contra celor de la Chelsea FC.Pure Shot: Jucatorii vor incerca sa se plaseze cat mai bine pentru sut, dar asta va depinde de pozitia lor pe teren si de cum le vine mingea catre picior. Ei se vor folosi de ce au la dispozitie, asta insemnand ca exista posibilitatea sa suteze chiar daca sunt lipsiti de echilibru sau pot suta grabiti scazand acuratetea si puterea sutului lor.

Real Ball Physics: Traiectoria mingii din momentul in care a fost sutata va fi determinata de noi formule ce vor faciliza suturile precum cele puternice de la distanta sau cele cu efect.

Protect the Ball: Aceasta noua mecanica intuitiva va permite jucatorilor sa se interpuna intre adversar si minge la orice viteza. Cand un jucator care are posesia este tras, acesta va putea contracara punandu-se in fata adversarului si protejand mingea. De asemenea, un jucator va putea sa lupte pentru minge inainte sa ajunga la aceasta utilizandu-se de corpul sau. Aceasta caracteristica este menita sa faciliteze dominarea mijlocului terenului.

Teammate Intelligence: Reprezinta o imbunatatire a decizilor luate de catre coechipieri atat in atac cat si in defensiva.

Global Scouting Network: in modul Career se va putea dezvolta si imbunatati reteaua de cautare a jucatorilor (in vederea unor transferuri).
Fotbalistii vor putea fi evaluati pentru a se releva calitatile necesare pentru imbunatatirea echipei manageriate. Noua interfata va permite o mai usoara navigare, mai putine intreruperi si rapoarte in timp real cu privire la jucatorii cautati.

Jocul urmeaza sa apaar si pe piata din Romania pe data de 26 septembrie 2014.