Realizare site,    Creare site,    Aplicatii ERP,    Aplicatii CRM,    Aplicatii pentru mobil

Articol

Produse

IPHONE 6 SI IPHONE 6 PLUS

Blog Single

Apple a lansat iPhone 6 Plus, iPhone 6 si Apple Watch, cele mai noi gadgeturi ale companiei. Acestea aduc ecrane mai mari, camera foto care seamana cu cea de anul trecut si un sistem de plati prin NFC. playtech.ro a transmis in aceasta seara evenimentul in format live text, dar si live video, cu ajutorul platformei Adevarul Live. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ecrane de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch. Telefoanele sunt acoperite cu o sticla intarita cu ioni si nu cu un panou realizat din cristal din safir, dupa cum se zvonea. Display-urile au rezolutii de 1.334x750 pixeli si 1.920x1.080 de pixeli (adica full HD). Ecranele sunt incadrate in carcase din aluminiu cu grosimi de 6,8 mm, respectiv 7,1 mm. Spre comparatie, iPhone 5s are o grosime de 7,6 mm. Apple Watch foloseste iOS si are o rotita pentru a ajusta interfata sistemului de operare in functie de nevoi. Ceasul inteligent are bratara din silicon, are din aur de 18 karate si una argintie din metal - versiune silver. Numele nu este iWatch, cum au tot fost zvonurile pana acum, ci simplu: Apple Watch. Are un design patratos, similar Asus ZenWatch sau chiar cu Sony Smartwatch. Watch de la Apple va fi lansat la inceputul lui 2015 si preturile vor incepe de la 350 de dolari.
iPhone 6 / iPhone 6 Plus
iPhone 6 si iPhone 6 Plus vin cu noul procesor A8, construit pe arhitectura de 64 de biti, dar care este cu 13% mai mic decat cel de anul trecut. Procesorul este cu pana la 25% mai rapid, iar puterea grafica a fost crescuta cu 50%. Cei de la Apple au prezentat si o serie de noi jocuri care se folosesc de aceasta putere, iar nivelul detaliilor si framerate-ul sunt impresionante. Acest procesor este si mai eficient din punct de vedere energetic decat de modelul A7. Astfel, in ciuda ecranelor mai mari, autonomia va fi mai buna, insa istoria ne-a aratat ca o autonomie de zi este tot la ce poate spera un posesor de iPhone. Co-procesorul M8 este prezent si in acest smartphone. Acesta are rolul de a lucra impreuna cu aplicatiile pentru fitness pentru a oferi date cat mai precise utilizatorilor. Mai exact, noile iPhone 6 vor putea face diferenta automat intre alergat si pedalat. Coprocesorul calculeaza si altitudinea.
Apple Watch
Apple Watch, pentru ca se distanteaza de denumirea cu i, iar ca design arata destul de banal fata de ceea ce a oferit Apple in trecut. De asemenea, are un ecran cu multitouch, poate fi controlat prin Siri, are accelerometru si Apple Maps. Apple Watch are un procesor S1 si ceasul inteligent functioneaza cu telefoanele lansate de Apple de la iPhone 5 incoace. iPhone 4s este exclus din lista. Aplicatia Apple Maps este integrata, putem sa navigam prin ea cu ajutorul swipe-ului si putem sa facem zoom cu rotita din dreapta. Avem navigare cu ajutorul ceasului inteligent de la Apple, dar trebuie sa spunem ca Apple Maps nu functioneaza foarte bine in Romania. Ceasul Watch are si un alt buton fizic, pe langa rotita. Butonul fizic te aduce inapoi la ecranul principal, ca pe un iPhone.
iOS 8
Cele doua telefoane vor avea iOS 8 care va fi disponibil pentru download din 19 septembrie. Acesta va functiona cu toate iPhone-urile pana la iPhone 4S. Pentru Apple, iOS 8 e un pas mare, dar care putea fi facut inca de anul trecut. De ce spunem asta? Multe functii erau foarte accesibile, dar iOS 7 a fost o tranzitie grafica mai mult. Functionalitatie sistemului de operare au fost cu adevarat imbunatatite acum. Apple a introdus o aplicatie de monitorizat sanatatea, numita Health, a imbunatatit Siri, a schimbat aplicatia de mesagerie si alte functii din cadrul telefonului. Apple s-a inspirat de la WhatsApp si a schimbat aplicatia de mesagerie interna. iMessage, care trimite mesaje cu ajutorul conexiunii de internet, functioneaza doar intre utilizatorii Apple. Acum, acestia pot sa-si trimita si mesaje audio sau video, dar sa stabileasca si o limita de timp pentru stocarea mesajelor.