REALIZARE SITE-URI | CREARE MAGAZIN ONLINE | APLICATII WEB

Realizare site-uri, Realizare site-uri profesioniste, Realizare site-uri pret, Realizare site-uri Bucuresti, Realizare site-uri web, Realizare site-uri profesioniste

SERVICII WEB COMPLETE:

Pe langa principalele activitati:  realizare site-uri si pagini internet sau aplicatii WEB care sa va ajute in eficientizarea activitatii sau o mai buna gestionare a relatiilor cu partenerii, cresterea numarului de clienti si a volumului de vanzari, oferim si servicii complementare, necesare prezentei si promovarii pe internet.

Am finalizat cu succes sute de proiecte in industria on-line din cele mai variate domenii. Servicii oferite:

  • inregistrare domeniu / gazduire site
  • realizare site-uri/ creare magazin online
  • aplicatii mobil iOS si Android
  • aplicatii ERP | CRM
  • editare grafica si design logo
  • optimizare pentru motoarele de cautare SEO
  • mentenanta si suport 24/7
  • campanii marketing dedicate.

DESIGN SI PROGRAMARE

Crearea unei pagini WEB, realizarea unui site presupune imbinarea mai multor abilitati. Un site trebuie sa combine designul cu programarea, continutul cu armonia culorilor. Noi iti punem la dispozitie toate acestea si te consiliem astfel incat site-ul tau sa iasa in evidenta si sa-si atinga scopul propus.

SUPORT TEHNIC SI OPTIMIZARE

Finalizarea site-ului nu inseamna si atingerea obiectivului. Ai nevoie dupa realizarea site-ului de spatiu de gazduire, suport tehnic si mentenanta, dar mai ales de optimizarea continutului astfel incat motoarele de cautare sa-ti promoveze site-ul in cautarile cele mai relevante pentru obiectul de activitate propus.

Realizare site, realizare site tehnologii folosite, realizare site pret, realizare site Bucuresti, realizare site-uri
Realizare site-uri, Realizare site-uri profesioniste, Realizare site-uri pret, Realizare site-uri Bucuresti, Realizare site-uri web

Aplicatii

APLICATII PENTRU MOBIL

APPS | MOBILE APPS

Cream, realizam si dezvoltam aplicatii mobile pentru companii pe platformele Android & iOS.
Furnizam solutii complet integrate cu toate platformele majore sau dezvoltam de la zero aplicatii pentru mobil.

   

Pagina Aplicatii

CALITATE, ASPECT UNIC SI REPREZENTATIV

Principala noastra preocupare este calitatea produsului final. In fiecare proiect in care ne implicam aducem un aspect unic care sa reprezinte imaginea si obiectivele dorite.

FLEXIBILITATE
FULL

Demolam orice bariera! Depasim orice limita! Dispunem de flexibilitate din punct de vedere al modificarii continutului paginilor. Cele mai bune si mai eficiente solutii pentru nevoile tale!

SUPORT TEHNIC SI
OPTIMIZARE

Spatiu de gazduire, suport tehnic si mentenanta, dar mai ales optimizarea continutului astfel incat motoarele de cautare sa-ti promoveze site-ul in cautarile cele mai relevante pentru obiectul de activitate propus.

WEB DESIGN
2021

Realizare site-uri si pagini web de orice profil si pentru toate domeniile de activitate (Magazine on-line, Agentii, Site corporate, Site de Prezentare, Portaluri si Aplicatii web).