DEZVOLTARE APLICATII MOBIL. DEZVOLTARE APLICATII MOBIL iOS SI ANDROID

Dezvoltare Aplicatii Mobil, dezvoltare aplicatii mobil pret, creare aplicatii mobil Android, creare aplicatii mobil Bucuresti, creare aplicatii mobil IOS

DEZVOLTARE APLICATII MOBIL

Cream, realizam si dezvoltam aplicatii mobile pentru companii pe platformele Android & iOS.
Furnizam solutii complet integrate cu toate platformele majore sau dezvoltam de la zero aplicatii pentru mobil.
Spune la ce te-ai gandit si noi venim cu cele mai bune solutii pentru a putea pune in practica la cele mai bune preturi proiectul dumneavoastra.
Imbinam cele mai noi tehnologii si concepute in asa fel incat sa afie cat mai placute utilizatorului final. Ne gandim la tot: de la design si usurinta in folosire pana la tehnici de optimizare a bateriei, a memoriei si al traficului Internet folosit. Aplicatiile sunt compatibilie cu toate tipurile de smartphone-uri si tablete.

Ce facem: Dezvoltare aplicatii mobil Android, iOS(Apple), Windows Phone.

Publicam aplicatiile in market-urile si store-urile oficiale (Google Play, AppStore, Windows Market).

DEZVOLTARE APLICATII MOBIL

Dezvoltarea aplicatiilor mobile reprezinta unul dintre principalele noastre servicii. Datorită dezvoltarii foarte rapid și puternic in lumea telefoanelor de tip smartphone, aplicatiile concepute pentru acestea au devenit o legatura puternica intre utilizatori si cei care ofera servicii de dezvoltare aplicatii mobil.

Dezvoltarea unei aplicatii mobile reprezinta o investitie de viitor care va imbunatati in mod evident afacerea ta. Crearea aplicatiilor Android reprezinta un proces complex insa rezultatele sunt garantate.

In tehnologie posibilitatile sunt nelimitate, de aceea un simplu concept sau o idee implementata profesional poate influenta semnificativ viitorul business-ului tau.

Aplicatiile mobile pentru Android sau IOS presupun in primul rand vizibilitatea brandului si fidelizarea clientului, doua din cele mai importante componente in mediul de afaceri actual.

Avantajele unei Aplicatii pentru mobil sunt multiple. Poate fi accesata din orice locatie daca exista conexiune la internet.
Aplicatiile mobile reprezinta unealta ideala pentru a tine clientii aproape. Potential crescut de atragere a clientilor noi si de fidelizare a celor existenti.

DEZVOLTARE APLICATII MOBIL - CONCEPT

Ideea Ta
Realizam un caiet de sarcini si transpunem pe hartie ideea ta astfel incat sa gasim cea mai moderna si profesionala solutie in vederea dezvoltarii aplicatiei mobile.

Procesul Nostru
Echipa noastra se va ocupa atat de crearea design-ului, programarea aplicatiei cat si de optimizarea, publicarea si marketing-ul necesar dezvoltarii aplicatiei dumneavoastra.

Produsul Final
Tinand mereu legatura si oferindu-va posibilitatea sa vedeti in timp real modificarile aduse, proiectul dumneavoastra va arata exact cum vi l-ati imaginat.

Dezvoltare Aplicatii Mobil, dezvoltare aplicatii mobil pret, creare aplicatii mobil Android, creare aplicatii mobil Bucuresti, creare aplicatii mobil IOS

Dezvoltare Aplicatii mobil Android & iOS.
Furnizam solutii inovatoare pentru dezvoltarea aplicatiilor mobile pe platformele Android sau iOS, folosind doar cele mai noi tehnologii aparute. Va oferim posibilitatea să alegeti atat bugetul in care doriti sa ne incadram, cat si complexitatea sau modul de programare a aplicatiei.