SERVICII WEB SUPORT. SERVICII WEB SUPORT PROFESIONISTE.

INREGISTRARE DOMENIU

Cautam impreuna cel mai potrivit nume pentru site, astfel incat sa fie mai usor de promovat. Facem noi rezervarea domeniului ales, pe numele tau. Domeniul ales trebuie sa fie cat mai intuitiv si usor de retinut si sa reflecte domeniul sau obiectivul site-ului creat.

GAZDUIRE SITE WEB

Iti alocam spatiul necesar pe serverele noastre de mare viteza, fara nici un fel de limitari in ceea ce priveste spatiul ocupat sau traficul derulat. Continutul site-ului, bazele de date, adresele de e-mail vor fi stocate intr-un singur loc, intr-un mediu sigur si cu acces 24/7.

OPTIMIZARE PAGINI WEB

In permanenta suntem preocupati si actionam astfel incat site-urile create de noi sa fie cat mai usor gasite de principalele motoare de cautare. Oferim consultanta in creare site-ului astfel incat clientii sa te gaseasca cat mai usor. Optimizarea inseamna alegerea cuvintelor cheie, harta site-ului, continut cat mai “prietenos“ atat pentru vizitatori dar si pentru motoarele de cautare, date structurate.

GAZDUIRE MAIL

Adrese proprii de mail personalizate in numar nelimitat cu numele domeniului ales gazduite tot la noi pe server. Oferim consiliere in configurarea clientului de mail preferat, dar optional adresele de mail pot fi accesate de pe orice calculator cu orice browser web.

MENTENANTA SI SUPORT 24/7

Va stam la dispozitie 24h/zi, 7zile/saptamana in orice problema legata de site-ul tau. Fie ca este vorba de modificari ocazionale, sau incidente noi suntem disponibili la orice ora pentru a solutiona cerintele tale.

CAMPANII MARKETING DEDICATE

Daca intr-o anumita perioada doresti sa derulezi o campanie de marketing si promovare a produselor tale in mediul on-line, iti stam la dispozitie cu experienta pe care o avem in domeniu. Vom face toate demersurile necesare atingerii scopului dorit.