CREARE SITE. CREARE SITE USER EXPEREIENCE.

Creare site, Creare site pret, Creare site Bucuresti, Creare site web, Creare site ieftin, Creare site profesionist, Creare website

CREARE SITE

Creare site si aplicatii WEB profesionale. Combinam intr-un mod eficient calitatea si flexibilitatea cu eficienta din punct de vedere al timpului si resurselor alocate, totul la cele mai competitive tarife.

CREARE SITE UTILIZAND PLATFORME WEB:
Utilizarea platformelor pentru crearea unui site este o metoda tot mai raspandita in ziua de azi.

Avantajele oferite de alegerea unei astfel de metode sunt: calitatea design-ului, dar mai ales finalizarea site-ului cu un buget foarte redus. In plus un astfel de site, imediat ce a fost definitivat, are o platforma de administrare foarte usor de utilizat astfel incat continutul sa poata fi modificat fara sa ai cunostinte de web design. Pot fi create site-uri de prezentare sau corporate, magazine on-line, site agentii de turism sau imobiliare etc. In functie de scopul si obiectivele urmarite alegem impreuna o tema reprezentativa pe care o vom construi dupa cerintele tale. In cele mai multe cazuri simpla instalare a unei platforme sau teme predefinite nu este suficienta si anumite detalii ale continutului si design-ului vor fi adaptate de noi prin editarea si programarea acesteia astfel incat produsul final sa aiba un aspect unic si personalizat.

Creare site – Platforme. Editam orice platforma, cele mai cunoscute si utilizate fiind: WordPress, Open Cart, Magento, Joomla, etc.

REALIZARE SITE CREARE SITE  SI APLICATII PERSONALIZATE:

In anumite situatii utilizarea platformelor fie nu este o solutie viabila pentru proiectul tau, fie nu este agreata.

Solutia in acest caz este crearea portalului utilizand limbajele de programare specifice mediului on-line (html, php, javascript, jquery, mysql). Creare unui astfel de site necesita in functie de cerinte un timp mai indelungat, dar solutia oferita va fi cu adevarat unica si se va diferentia de concurenta, care in mediul on-line este acerba.

Pe langa creare site-uri si portal-uri, avem experienta si in realizarea, crearea de aplicatii pentru mediul business de gestiune si management al afacerii  (CRM – Customer Relationship Management, Internal Project Management, Management Financiar).

In cazul in care alegeti o astfel de solutie va putem pune la dispozitie si o platforma de administrare sau puteti opta pentru mentenanta lunara si modificarile ulterioare de design si continut le vom face noi.

CREARE SITE. CREARE SITE – AVANTAJE

Crearea site-ului cu noi iti aduce si alte avantaje, prin serviciile cu valoare adaugata, GRATUITE!

1. Promovare GRATUITA  pe portalul de afaceri Oceania.ro, imediat dupa lansarea site-ului.

Orice site creat are nevoie de promovare pentru a-si atinge scopul. Site-urile nou create au nevoie de timp pentru a fi indexate de principalele motoarele de cautare. Noi avem o solutie mai simpla: plasarea gratuit a unui banner de promovare pe Oceania, portal accesat de mii de utilizatori unici zilnic, atat persoane fizice cat si juridice. Perioada de timp este limitata in functie de spatiul disponibil.

2. Acces la aplicatia SelfService

Prin SelfService, puteti urmari, on-line, in timp real, modul in care evolueaza proiectul tau si detalii despre fiecare actiune pe care am intreprins-o pentru a atinge obiectivul propus in intervalul de timp agreat. Accesul la SelfService il primiti imediat ce deveniti client, automat si GRATUIT.

Creare site, Creare site pret, Creare site Bucuresti, Creare site web, Creare site ieftin, Creare site profesionist, Creare website