REALIZARE SITE-URI DESPRE NOI. REALIZARE SITE-URI.RO

Realizare site-uri Despre, realizare site-uri, realizare site-uri ieftine, realizare site-uri bucuresti, creare site prezentare, creare magazin online

REALIZARE-SITE-URI DESPRE NOI

REALIZARE-SITE-URI.RO

Suntem o companie specializata in servicii de promovare in mediul on-line. Oferim o gama completa de servicii necesare prezentei pe internet, la cele mai competitive preturi.

Prezenta pe internet este o cerinta obligatorie pentru orice afacere. Noi va putem ajuta indiferent de bugetul alocat. In functie de cerintele dumneavostra, va punem la dispozitie incepand de la realizare site-uri standard, realizare site de prezentare, realizare magazine online pana la pagini web complexe, personalizate, pentru orice domeniu de activitate. Valorile noastre sunt: calitatea si flexibilitatea.

Suntem o echipa cu o vasta experienta in project management, design web, programare, aplicatii pentru gestionarea vanzarilor si afacerilor etc.

Am finalizat cu succes sute de proiecte in industria on-line si am realizat sute de siteuri din cele mai variate domenii:

  • Portal de promovare on-line;
  • Aplicatii CRM (B2B si B2C);
  • Prezentari corporate pentru producatori , distribuitori sau diversi prestatori de servicii din Romania;
  • Magazine on-line;
  • Agentii de turism si imobiliare.

Noi creem, realizam site-uri sau aplicatii si dam solutii la afacerea dumneavoastra. Sisteme ERP si CRM avansate, personalizate pentru fiecare firma in parte.

Asiguram garantia calitatii , serviciile noastre se incheie atunci cand clientul nostrum este multumit.

Livrarea serviciilor se incheie atunci cand clientul nostru este pe deplin multumit.

Fiecare proiect il incepem prin a avea o discutie despre obiectivele tale si intelegerea specificului activitatii pe care o desfasori. Specialistii nostri configureaza cea mai eficienta si eficace solutie, iar managerii de proiect impreuna cu programatorii lucreaza in detaliu pana la cele mai mici amanunte la proiectul tau de la conceptualizarea acestuia, atat pe parcursul dezvoltarii cat si dincolo de finalizarea si implementarea acestuia.

Realizare site-uri Despre, realizare site-uri, realizare site-uri ieftine, realizare site-uri bucuresti, creare site prezentare, creare magazin online