Aricole

ETAPELE DE OPTIMIZARE SEO

Etapele principale pentru optimizarea în motoarele de căutare – SEO:
Fiecare campanie de optimizare SEO este unică si adaptată fiecărei pagini web in parte.

1. Analiza şi întocmirea unei strategii SEO:
În cadrul acestei etape specialiştii efectuează cercetările necesare întocmirii strategiei SEO prin utilizarea unor unelte specifice pentru căutarea şi identificarea celor mai reprezentative cuvinte cheie pentru compania dvs. şi realizeaza un studiu de piaţă asupra concurenţei şi strategiei acestora.

2. Examinarea profesională a site-ului:
Site-ul va fi analizat pentru examinarea structurii și conținutului, prin diferite instrumente specializate, care pot identifica diferite erori sau probleme atât de programare cât și de structură a site-ului; urmatorul pas urmând a fi rezolvarea acestor probleme de către echipa de specialiști.

În ceea ce privește examinarea conținutului se urmărește: acuratețea, originalitatea, utilitatea, structurarea în pagini, factori care pot influența în mod favorabil/nefavorabil procesul de optimizare SEO.

De asemenea, se oferă suport pentru înțelegerea modului în care trebuie realizat conținutul pentru ca ulterior acesta să reprezinte un punct forte.

3. Implementarea propriu-zisă a strategiei SEO:
La baza unei strategii SEO de succes sta realizarea corecta a campaniei, care consta in directionarea a cat mai multor link-uri catre site-ul dvs, aducand o serie de beneficii acestuia. Calitatea continutului din site-ul dvs., in special utilitatea continutului va avea impact direct asupra vizitatorilor, din acest punct se va forma o piramida, în varful careia va fi pozitionata compania dvs, apoi vizitatorii multumiti de resursele oferite de site-ul dvs. se vor transforma în clietni multumiti, care la rândul lor vor aduce noi clieni, contribuind astfel prin recomandari la promovarea afacerii dvs.
4. Generare rapoarte şi statistici:
În urma aplicării strategiei SEO se va putea observa efectul acesteia din punct de vedere al traficiului şi a creşterii poziţiei din rezultatele motoarelor de căutare prin rapoartele şi statisticile generate lunar clienţilor noştri; avantajul rapoartelor lunare – punere în evidenţa a creşterii graduale de la o lună la alta sau imbunătăţirile necesare ce trebuiesc adoptate pentru creşterea eficienţei optimizării.
În munca de optimizare toate eforturile sunt îndreptate înspre plasarea site-ului dvs. între primele rezultate ale motoarelor de căutare, ceea ce va conduce la un numar mai mare de vizitatori pe site-ului dvs şi în continuare la un numar mai mare de clienţi. Statisticile în acest domeniu estimeaza că 99% dintre vizitatori vor accesa prima pagina a rezultatelor specific căutate în timp ce 97% dintre vizitatori vor accesa doar primele 3 rezultate, considerându-le suficiente pentru a-şi crea viziunea clară asupra pieţei de interes.