Aricole

PIATA DE PRODUSE CRM SI ERP ESTE IN CRESTERE

Piata de produse CRM, ERP, e in crestere, iar cei care cumpara sunt firmele producatoare din Romania. Produsul CRM EMD si ERP EMD e distribuit de Firma Euroconcept Marketing Design SRL si e cel mai bun dintre produsele similare fabricate deoarece respecta cerintele clientului si e construit pentru fiecare client in parte pe nevoile si cerintele acestuia.

Pornim de la nevoile clientului construim si etapizam solutia optima pentru fiecare firma in parte.

Siguranta data de acest produs derivata din filozofia ca vei castiga a firmei se vede in modul cum functioneaza. Multi ca tine au fost testati inainte ca produsul sa fie lansat, si sunt dovezi care atesta asta.

Bucurati-va angajatii, cu un produs facut bun, pentru ca toata lumea vrea sa aiba parte de siguranta in exploatare, nu-i asa? Numai cei care cumpara pot intelege de ce acum acest tip de tehnologie te ajuta: produsele de tip CRM ERP, ca acestea, sunt pentru ca sa iti facem viata mai usoara.

CRM

 

Foarte pe scurt, CRM inseamna trecerea de la afacerea centrata pe produs la afacerea care are in prim plan Inaltimea Sa, CLIENTUL. Da, CLIENTUL, (o persoana despre care stii cati copii are, unde ii place sa-si petreaca vacantele si ce marca de bere bea),

 

Conceptul de CRM imbina relatiile interpersonale cu tehnologia, de exemplu contactul direct al vanzatorului cu clientul intr-un magazin si introducerea unor date personale despre acest client intr-o baza de date sofisticata.

 

In principiu, CRM este o filozofie care se materializeaza in doua etape:

 

Trecerea de la concentarea eforturilor companiei pe caracteristicile Produsului spre Client si nevoile sale. In aceasta faza se realizeaza segmentarea pietei pe baza nevoilor si se masoara satisfactia si loialitatea clientilor. “Instrumentele” cele mai folosite sunt asa-numitele “call centers” (serviciul de relatii cu clientii prin telefon).
A doua etapa este proprie companiilor care nu se multumesc doar cu existenta unui serviciu de relatii cu clientii bine pus la punct. Ele vor sa integreze CRM intr-o strategie de interactionare eficienta cu clientul.
ERP

 

Sistemele ERP, sunt programe modulare, fiecare arie de activitate a companiei fiind acoperită de catre o aplicație specifică. Modulele unui sistem ERP funcționează integrat utilizând o bază de date comună, sau pot funcționa independent. Pot fi enumerate câteva categorii de module care servesc la gestionarea cu eficiența a unei întreprinderi:

Producție: planificarea si urmărirea productiei
Gestiune: evidența stocurilor, a furnizorilor, a plaților și încasarilor
Salarii: calculul salariilor și managementul informațiilor referitoare la personal
Contabilitate: evidența financiar contabilă
Imobilizari: evidența mijloacelor fixe și calculul amortizării
CRM: managementul relațiilor cu clienții
BI: rapoarte, analize, prognoze
Caracteristici principale:

Organizeaza procesele si activitatile de afaceri punand la dispozitie informatii rapide, concrete si concise.
Are abilitatea de a se adapta rapid la schimbarile permanente ale mediului comercial cu intreruperi minime ale activitatilor companiei.
Ofera o interfata de utilizare moderna care va creste productivitatea prin scutirea timpului de lucru aferent operarii.
Va sprijini luarea deciziilor manageriale pe baze unor informatii inteligente oferite in timp real
Prin achizitia unui ERP, investiti in instrumente inovatoare, usor de folosit, adoptati tehnici de afaceri moderne si imbunatatiti randamentul afacerii.
Prin utilizarea unui ERP ramaneti in top intr-un mediu de afaceri competitional si mereu schimbator.
Compania dumneavoastra va avea de castigat prin utilizarea aplicatiei, scutind resurse si timp si reducand costurile.
Cu ajutorul unui ERP puteti obtine rezultate masurabile: atributiile dumneavoastra sunt indeplinite cu minim 40% mai repede decat timpul necesar altor sisteme.
Activitatile vor fi executate intr-un mod mai rapid si mai linistit ca rezultat al utilizarii interfetei usor de accesat, mecanismelor incorporate pentru planificarea activitatilor si pentru functionalitatea si controlul fluxului de lucru.
Informatia va fi prezentata intr-un format gata de utilizat, conform necesitatilor personalului care utilizeaza aplicatia. Solutia ERP inglobeaza de asemenea si scenarii de business intelligence gata de utilizat. Prin urmare, si aspectele problematice dar si posibilitatile de dezvoltare vor fi mai usor de identificat si de actionat asupra lor.
Activitatea dumneavoastra comerciala va dobandi flexibilitatea si energia necesara in vederea utilizarii pe deplin a activitatii si va creste.
Comunicarea intre companie si clienti va deveni mai rapida si mai eficienta