Aricole

REALIZARE SITE RESPONSIVE, CUM ESTE SITE-UL DUMNEAVOASTRA PE MOBIL

Cum este site-ul dumneavoastra pe mobil ?
Cum testam siteul sa fie responsive?
De ce sa avem un site responsive?

Google si in general motoarele de cautare au inceput sa tina cont si sa pua foarte mare accent pe optimizarea site-urilor pentru smartphone , tableta deoarece utilizarea acestora a crescut foarte mult in ultimul timp.
Cei care au realizat, creat un site sa il transforme intr-un site responsive ar trebui sa fie o urgenta deoarece altfel s-ar putea sa fie penalizati.
In afara de faptul ca vor fi penalizati de motoarele de cautare vor pierde si utilizatorul sau consumatorii de internet care sunt din ce in ce mai ridicati pe dispozitive mobile si tablete .

Pentru a rezolva aceasta problema e bine sa apelam la o firma de specializare www.realizare-site-uri.ro care sa va realizeze siteul in asa fel incat sa fie responsive si sa poata fi folosit de pe orice dispozitiv mobil sau tableta.

Dupa ce am realizat siteul si este responsive avem nevoie sa il testam si mai jos va explic cum putem sa face acest lucru in asa fel in cat sa vedem cum se vede site-ul de pe mai multe dispozitive: http://www.mobilephoneemulator.com/ . Pe acest site puteti testa siteul sa vedeti cum se vede pe o multime de dispozitive.