Aricole

CREAREA UNUI SITE SEO PRIETENOS DIN PRIMA ZI

Importanta planificării si crearea unui site SEO prietenos din prima zi.

Atunci când creati site web nou, majoritatea dintre noi doresc să atraga cât mai multi vizitatori noi. Există mai multe moduri de construire a marketingului in realizarea unui site, cum ar fi sociale media si campanii de e-mail, dar cea mai importanta care nu ar trebui ignorata este ca site-ul dvs. sa fie prietenos din punct de vedere SEO.

Pentru început, în cazul în care nu aveti experientă in codificarea acestuia, vă recomandăm să utilizati o platformă de construire a site-urilor online pentru a vă optimiza site-ul web. Fie că este vorba de un blog, de o companie de mici dimensiuni sau de un site de comert electronic, puteti crea un site web de la început până la sfârsit în cel mai scurt timp, cu o prezentă online solidă pentru a vă permite să vă faceti rost de clienti. Alegeti o platformă care oferă, servicii de SEO.

SEO reprezintă Optimizarea motorului de căutare. Ori de câte ori utilizati un motor de căutare, cum ar fi Google sau Bing, vi se prezintă o listă de site-uri si pagini care sunt relevante pentru cuvântul sau propozitia pe care ati solicitat-o. Cu cât SEO este mai bine realizat, cu atât este mai mare lista pe care este prezentat site-ul respectiv. Acest lucru se face folosind diferite metode si tehnici care permit companiei Google (si altor motoare de căutare) să “acceseze cu crawlere” site-ul dvs. si să aleagă informa?iile relevante din cadrul acestuia.

Având un site uimitor care arată interesant cu continut interesant este bine numai dacă oamenii îl pot găsi. Aici vom sublinia câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă îmbunătătiti SEO-ul si, sperăm, vă va ajuta să vă îmbunătătiti în continuare clasamentele Google.

Url dvs. ar trebui să fie expresiv, dar simplu.

Adresa dvs. URL afectează SEO. Când numiti paginile, asigurati-vă că acestea sunt simple si expresive. Un exemplu de adresă bună a paginii web ar fi (realizare-site-uri.ro/creare-site). Un exemplu rău ar fi (realizare-site-uri.ro/leadpage12red). Primul exemplu este usor si explicit pentru motorul de căutare , iar al doilea este mult mai dificil. O regulă Google este atunci când numiti paginile dvs. să vă întrebati dacă cineva care nu a văzut niciodată pagina respectivă ar putea ghici ce este pe ea.

Cuvintele cheie nu ar trebui să fie prezente numai în copia dvs.

Multi oameni cred că aruncarea cuvintelor cheie în copie este suficient pentru a creste SEO. Desi poate creste, adăugarea de cuvinte cheie în alte zone ale site-ului dvs. poate duce la o crestere si mai mare. Cuvintele dvs. cheie pot fi adăugate în câmpurile de metadate, etichetele H1, titlurile de imagini, numele dosarelor si punctele bullet. Adăugarea cuvintelor dvs. cheie în oricare dintre aceste câmpuri poate ajuta motoarele de căutare să găsească date care altfel nu ar fi putut fi observate. Imaginile sunt foarte usor de optimizat, deci nu mai dati nume de fisiere 12.jpg. În schimb, creare_site.jpg va permite motorului Google să afiseze această pagină web pentru cei interesati de creare site si sa va afiseze pagina atunci când se cere “creare site” într-o căutare.

Gazduire buna permite SEO bun

Având un site care rulează încet nu este doar enervant pentru vizitatorii dvs., el poate limita, de asemenea, vizibilitatea pentru crawlerele motorului de căutare care au timp limitat in momentul in care ajung sa viziteze site-ul dvs., indexarea site-ului facandu-se destul de greoi. Dacă aveti un site care se încarcă încet, aceste crawlere pot ignora continutul din cadrul acestuia. Asigurati-vă că site-ul dvs. se incarca rapid, iar timpii de răspuns sunt “simplificati”. Aceasta este o practică bună, deoarece un site web lent pur ?i simplu nu functionează în lumea de astăzi. Dacă site-ul dvs. se încarcă încet si ati făcut tot ce puteti pentru a îmbunătăti viteza, vă recomandăm să vă găzduiti site-ul în altă parte. Altceva ce trebuie avut în vedere este că există companii care furnizează instrumente de găzduire si construire web într-un singur pachet, care vă va ajuta să păstrati lucrurile cât mai simple si să aveti toate nevoile întâlnite sub un singur acoperis.

Social media

Un alt lucru pe care motoarele de căutare il apreciaza, este mass-media socială. Obtineti legăturile social media pe site-ul dvs. web, cu icoane si butoane care permit vizitatorilor să navigheze între site-ul dvs. Web si Facebook, Twitter, Pinterest si altele. Cu cat mai multe link-uri catre site-ul tau si relelele de socializare, cu atat vei fi mai bine vazut de motoarele de cautare si vei creste mai sus in clasament.

Fi original, nu copiati

Cât de tentant ar fi, încercati să nu duplicati continutul din alte surse. Mentineti continutul original si evitati copierea de text din alte părti. Este posibil să puteti păcăli utilizatorul mediu, dar nu puteti păcăli motoarele de căutare. Dacă găsi?i text în altă parte pe web, care este “perfectă pentru site-ul dvs.”, schimbati putin textul. Scrie din nou textul cu cuvintele tale. Nu numai că este mai bine pentru SEO, este, de asemenea, mai interesant pentru vizitatorii dvs.

Dimensiunea, la un grad, contează

Asigurati-vă că aveti suficient text pentru a arăta si a vă indexa bine in motoarele de cautare. Articolele trebuie sa aiba peste 300 de cuvinte ca sa fie bine vazut.

Link-uri, legături si alte legături

Aveti un site cunoscut in afara de cel pe care îl construiti ? Aveti cunoscuti sau parteneri care nu sunt rivali, dar vizitatorii dvs. ar putea fi interesati ? Sau poate un site despre care considerati că ar putea fi de interes pentru vizitatorii dvs.? Faceti legătura cu aceste site-uri prin link-uri reciproce. Aceste link-uri construiesc un web în sine, care arată că site-ul dvs. are o prezentă pe web. Conectati-vă la alte site-uri. Legaturile dintre aceste siteuri este bună si reciproc avantajoasa pentru toti cei implicati. Consultarea expertilor este, de asemenea, ceva ce ar trebui să faceti.

Construirea unui site web bun poate fi dificilă, dar respectarea acestor tipuri de reguli simple vă va ajuta să faceti ca site-ul dvs. să fie bine vazut de catre motoarele de cautare. În timp, ar trebui să vedeti recompensele, dar este întotdeauna util să vă amintiti, optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare este o luptă continuă. Construiti aceste tehnici în fluxul de lucru si veti fi recompensat prin urcarea siteului dvs. in primele locuri in motoarele de cautare. Veti constata că beneficiile depăsesc cu mult efortul initial. Obtineti optimizarea!