Aricole

OPTIMIZARE SEO PENTRU SITE

Otimizarea este cel mai important si de durata proces dupa realizarea site-ului.

Optimizare pentru motoare de căutare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfecționare (favorizare) a vizibilității site-urilor web sau paginilor web în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare. SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM.
Sunt două direcții care trebuie tratate în paralel pentru o bună indexare a site-ului în motoarele de căutare: On-Page și Off-Page.

1. On-Page SEO

În ceea ce privește SEO On-Page, trebuie să avem în considerare o serie de activități:

Crearea unui design SEO Friendly, care să capteze utilizatorii și să îi țină cât mai mult pe site, urmând să îi facă să revină Domeniul web – vârsta și relevanța acestuia Vârsta fiecărui link din site și redirectul linkurilor vechi către cele noi pentru a transmite din autoritatea acestora Scrierea codului pentru un site web optimizat ( aici de multe ori se schimba criteriile de cautare si trebuie schimbat de mai mute ori intr-un an)

2. Off-Page SEO

In ceea ce priveste SEO Off-Page, putem face o serie de activitati care sa ne ajute la indexarea site-ului in motoarele de cautare. Este o activitate in continua desfasurare, dar care ne poate aduce foarte mult trafic organic. Gasiti mai jos cateva activitati pe care le puteti face:

Comunicate de presa
Filmulete
Retele sociale
Inscrierea in directoare relevante domeniului nostru Campanii AdWords Crearea de discutii pe forumuri, retele sociale Stiri Articole diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *