Aricole

OPTIMIZARE SEO PENTRU SITE

Otimizarea este cel mai important si de durata proces dupa realizarea site-ului.

Optimizare pentru motoare de căutare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfecționare (favorizare) a vizibilității site-urilor web sau paginilor web în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare. SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM.
Sunt două direcții care trebuie tratate în paralel pentru o bună indexare a site-ului în motoarele de căutare: On-Page și Off-Page.

1. On-Page SEO

În ceea ce privește SEO On-Page, trebuie să avem în considerare o serie de activități:

Crearea unui design SEO Friendly, care să capteze utilizatorii și să îi țină cât mai mult pe site, urmând să îi facă să revină Domeniul web – vârsta și relevanța acestuia Vârsta fiecărui link din site și redirectul linkurilor vechi către cele noi pentru a transmite din autoritatea acestora Scrierea codului pentru un site web optimizat ( aici de multe ori se schimba criteriile de cautare si trebuie schimbat de mai mute ori intr-un an)

2. Off-Page SEO

In ceea ce priveste SEO Off-Page, putem face o serie de activitati care sa ne ajute la indexarea site-ului in motoarele de cautare. Este o activitate in continua desfasurare, dar care ne poate aduce foarte mult trafic organic. Gasiti mai jos cateva activitati pe care le puteti face:

Comunicate de presa
Filmulete
Retele sociale
Inscrierea in directoare relevante domeniului nostru Campanii AdWords Crearea de discutii pe forumuri, retele sociale Stiri Articole diverse